30 12
發新話題

你地近排睇緊咩書呀?

你地近排睇緊咩書呀?

我睇緊達文西密碼,好好睇ga

引用:
Originally posted by terry198 at  09:11 AM:
我睇緊達文西密碼,好好睇ga
我無呀~~
讀果d書都未睇哂

引用:
Originally posted by camilla at 2004-12-11 09:43 PM:
我無呀~~
讀果d書都未睇哂
:==: 我都係...haha
2th Anniversary

「如一生的知己 如一生的驚喜
    如這個我與妳 從今必須一起
    永在旁 永是靠緊一雙 同方向
    如一生的戀歌 如一生的戀火
    如這個我有妳 從今彼此欣賞
    不需講 愛自那天遇上」

引用:
Originally posted by camilla at 2004-12-11 09:43 PM:
我無呀~~
讀果d書都未睇哂
:lol:我都係金緊果d書都未睇曬

但最近就睇緊《茶花女》:lol:
睇左一半lu
秋風清 秋月明
落葉聚還散 寒鴉棲復驚
相思相見知何日 此時此夜難為情

我睇緊 "找自己".正
再戰phychembio..

[www.xanga.com/kkcphk]

早幾日完成左《茶花女》
而家再睇《紅樓夢》:lol:
呢本野我停下睇下左兩三次lu
可能又睇睇下頂唔順
又換左睇另一本
秋風清 秋月明
落葉聚還散 寒鴉棲復驚

我睇 三國演義 孫子兵法 流星蝴蝶劍
[img]http://www.web4share.com/attachment.php?aid=107739&checkid=f9ef4[/img][img]http://www.imagestation.com/picture/sraid170/pee749763ed5a6be698a0e216da41d438/f3ed1306.jpg[/img] [color=red]如果...愛上你是一種錯 那我深信這是我一生中最美的錯 我希望可以錯一生 你看得到我打在屏幕上的字 卻看不到我掉在鍵盤上的淚 也許只有我一個人在單戀 但我也是覺得無悔 不管來生多麼美好 我也無法忘記今生對你的記憶 希望我可以在死後能做一個天使 永遠守護你 [/color]

oh!!good!!:q23:

睇緊衛斯理

我買左三本新書...
一本係幾米..一本係咩咩智在生活好輕鬆....n 感謝折磨你的人.....:love::red:
[IMG]http://www.web4share.com/attachments/Gni8_01.jpg[/IMG] [size=5][color=purple]從頭做人但求做甚麼都會放得低 為掛念往事而求生活了亦無謂 這番說話 想相信到底......[/size][/color]

引用:
Originally posted by Sisley at 2005-1-2 02:07 AM:
我買左三本新書...
一本係幾米..一本係咩咩智在生活好輕鬆....n 感謝折磨你的人.....:love::red:
:lol:朕一向都買大陸版既幾米書...
同香港既無乜分別‥只係最多係用簡體字
但就比香港賣既平好多好多

朕每個月都有睇讀者文摘架:lol:
秋風清 秋月明
落葉聚還散 寒鴉棲復驚

引用:
Originally posted by at 2005-1-8 15:23:
:lol:朕一向都買大陸版既幾米書...
同香港既無乜分別‥只係最多係用簡體字
但就比香港賣既平好多好多

朕每個月都有睇讀者文摘架:lol:
我之前都係係深圳書城,同埋廣州書城買既
但我依一輪冇咩機會上大陸果d書城
so...米被迫係香港買LoR :q23: 真係幾貴kar....:~:
[IMG]http://www.web4share.com/attachments/Gni8_01.jpg[/IMG] [size=5][color=purple]從頭做人但求做甚麼都會放得低 為掛念往事而求生活了亦無謂 這番說話 想相信到底......[/size][/color]

引用:
Originally posted by Sisley at 2005-1-9 03:25:
我之前都係係深圳書城,同埋廣州書城買既
但我依一輪冇咩機會上大陸果d書城
so...米被迫係香港買LoR :q23: 真係幾貴kar....:~:
我呢兩年都無上大陸書城
都係響香港買
但而家多左上果d樓上書店
書種比較多同埋平‥

我屋企有唔少幾米大陸板既書
都係響樓上書店買架‥就算1:1都抵啦
你有無興趣呀﹖搵日一齊行樓上書店呀﹖
但我出開mk既多,因為港島對我黎講太遠啦
秋風清 秋月明
落葉聚還散 寒鴉棲復驚

我睇緊幾本書...