28 12
發新話題

見我細佬用部Android機好似幾多野玩咁!

引用:
原帖由 小傑斯 於 2010-3-3 23:42 發表

Nexus One 都有現貨啦....
咁 Nexus One 好用嗎? 我見佢都好靚仔!
諗住買嚟俾男友做生日禮物! 好嗎!?

回復 16# 的帖子

嘩! 咁正.......我就你男友得唔得呀?  
不過, 其實如果出 Nexus One 跟 plan出抵 d囉!
我見 d人講 PCCW d plan 都 ok 吖! 去睇下囉!

引用:
原帖由 鬼太郎623 於 2010-3-4 18:35 發表
不過, 其實如果出 Nexus One 跟 plan出抵 d囉!
我見 d人講 PCCW d plan 都 ok 吖! 去睇下囉!
REALLY? 我都想出喎, 聽日去睇下先

引用:
原帖由 鬼太郎623 於 2010-3-4 18:35 發表
哩d女友真唔話得

引用:
原帖由 exceljp 於 2010-3-4 01:18 發表

應該有專用apps啦∼!
會唔會有咩新既apps 出架?

引用:
原帖由 宮本哲權 於 2010-3-2 05:27 發表
199月費就有$0機價喎, 真係幾抵!.
都ok wor, 199,唔知部機咩樣呢?甘平.

199仲已經包埋200MB GPRS DATA同無限WIFI,
PCCW D WIFI仲有成6000個位可以用.
勁過其他台好多.

引用:
原帖由 Charle 於 2010-3-7 19:16 發表
199仲已經包埋200MB GPRS DATA同無限WIFI,
勁過其他台好多.
用爆o個200mb , 就會發現個 wifi 係幾咁有用的了

引用:
原帖由 Charle 於 2010-3-7 19:16 發表
勁過其他台好多.
pccw黎講有7仔有電話亭有地鐵就已經會有cover.
比起其他台係有優勢

引用:
原帖由 宮本哲權 於 2010-3-2 05:27 發表
199月費就有$0機價喎, 真係幾抵!.
呢個水平好吸引我呀,如果簽2年約絕對ok.

引用:
原帖由 宮本哲權 於 2010-3-8 07:44 發表

pccw黎講有7仔有電話亭有地鐵就已經會有cover.
比起其他台係有優勢
唔用無限plan既話, 咁咪慳好多!  

回復 25# 的帖子

我覺得真係抵~~~

引用:
原帖由 大隻隱士 於 2010-3-7 22:35 發表

用爆o個200mb , 就會發現個 wifi 係幾咁有用的了
係呀, PCCW D WIFI真係好方面, 好多地方都有

28 12
發新話題