28 12
發新話題

見我細佬用部Android機好似幾多野玩咁!

見我細佬用部Android機好似幾多野玩咁!

攪到我都想轉機!
有冇咩平靚正android機好介紹?

回復 1# 的帖子

PCCW果部U Android囉!兩千蚊都唔駛就有啦,入門級但係都有齊Android既function, 個芒又夠大.

平咩? 甘裝唔裝到其他Android機果d games同程式架? 只係得pccw先有? 定出面都有得賣呀?

引用:
原帖由 福原愛 於 2010-2-26 14:00 發表
平咩? 甘裝唔裝到其他Android機果d games同程式架? 只係得pccw先有? 定出面都有得賣呀?
而家淨係pccw先有既應該, 至於d apps 同埋Android market  gamesapps 都應該裝到既,因為行得Android就應該冇問題, 你去Android Market度dl啦.

我拎過上手玩,幾好渣手,反應快.相機都可以接受~平平地我都會出部黎玩下,

我阿哥買部機返里時,pccw 同埋已經preload左佢地個 news widget, HD TV player. MmoovpPlayer, netsync果d落去,一開機就已經睇到新聞,幾方便。

引用:
原帖由 lwcpaul 於 2010-3-2 02:26 發表
我阿哥買部機返里時,pccw 同埋已經preload左佢地個 news widget, HD TV player. MmoovpPlayer, netsync果d落去,一開機就已經睇到新聞,幾方便。
嘩,preload 左米要用data, 好貴喎!

引用:
原帖由 小羊皮 於 2010-3-2 02:27 發表

嘩,preload 左米要用data, 好貴喎!
我阿哥問左pccw d sales, 話佢地d apps唔駛俾data,好似news widget咁,點用都係免費,唔駛下載費,又無月費,仲免埋data 錢,都幾抵!

199月費就有$0機價喎, 真係幾抵!.

如果係零機價真係唔使考慮WO, 收工去問下幾時有機先~~~~

引用:
原帖由 Tube 於 2010-3-2 14:53 發表
如果係零機價真係唔使考慮WO, 收工去問下幾時有機先~~~~
我諗佢已經有機現貨唔駛等, 又唔駛驚online買完送貨出現問題

引用:
原帖由 lwcpaul 於 2010-3-2 02:29 發表

我阿哥問左pccw d sales, 話佢地d apps唔駛俾data,好似news widget咁,點用都係免費,唔駛下載費,又無月費,仲免埋data 錢,都幾抵!
嘩,甘真係勁抵,其他公司收data錢都比佢收到喪,攪到我一直都唔敢點玩,怕破產.

引用:
原帖由 exceljp 於 2010-3-3 01:26 發表

我諗佢已經有機現貨唔駛等, 又唔駛驚online買完送貨出現問題
Nexus One 都有現貨啦....

引用:
原帖由 小傑斯 於 2010-3-3 23:42 發表

Nexus One 都有現貨啦....
哩部機用唔用到 moov?

引用:
原帖由 大隻隱士 於 2010-3-4 01:00 發表

哩部機用唔用到 moov?
應該有專用apps啦∼!

28 12
發新話題