發新話題

有冇用過123隻寬頻手指?想問下而家呢個plan好唔好

有冇用過123隻寬頻手指?想問下而家呢個plan好唔好

348一個月, 7.2Mbps,
仲可以用698出部Acer AOD250,
好似幾吸引喎

$698? 又真係好抵喎, 腦場好似都賣緊成3千蚊, 要簽幾耐約先?

回復 1# 的帖子

我有用緊呀, NextG果隻嘛, 都幾好, 冇乜話斷線收唔到

係唔係無限上網架? 費用係唔係已經全包架? 如政府牌照費,隧道費果d?.gif" smilieid="101" border="0" alt="" /> .gif" smilieid="101" border="0" alt="" /> .gif" smilieid="101" border="0" alt="" />

除左呢部,仲有冇其他牌子,其他機選擇呀? .gif" smilieid="101" border="0" alt="" />

引用:
原帖由 安娜 於 2009-10-9 22:14 發表
除左呢部,仲有冇其他牌子,其他機選擇呀? .gif" smilieid="101" border="0" alt="" />
ACER果部我已經覺得唔錯了

我都有d心動tim~~~

引用:
原帖由 Charle 於 2009-10-8 23:25 發表
348一個月, 7.2Mbps,
仲可以用698出部Acer AOD250,
好似幾吸引喎
上次電腦展聽個腦場職員講(佢係sale netbook),佢地用緊one2free就唔錯,幾穩定

引用:
原帖由 Tube 於 2009-10-11 21:11 發表
我都有d心動tim~~~
心動不如行動啦

引用:
原帖由 安娜 於 2009-10-9 22:14 發表
我見有四部機可以揀咯.Acer Aod250 / Acer 1810T / HP Mini 110/ Samsung N140

引用:
原帖由 新大閘蟹 於 2009-10-12 15:26 發表

我見有四部機可以揀咯.Acer Aod250 / Acer 1810T / HP Mini 110/ Samsung N140
其實又真係幾難揀下 . . .

引用:
原帖由 C9KILLER 於 2009-10-12 15:04 發表

心動不如行動啦
唔知點選wo,又想個mon大d,又怕重~~

引用:
原帖由 新大閘蟹 於 2009-10-12 15:26 發表

死喇..我搵唔到邊度有講o既? 師兄可唔可以幫幫手俾條 link 望望?

引用:
原帖由 小傑斯 於 2009-10-14 00:12 發表

死喇..我搵唔到邊度有講o既? 師兄可唔可以幫幫手俾條 link 望望?
http://one2free.hkcsl.com/jsp/wh ... mo.jsp?language=tch

四部都 OK 喎

發新話題