20 12
發新話題

1010有新野喎......

1010有新野喎......

http://1010.hkcsl.com/jsp/whats_ ... 07.jsp?language=tch

送5k分 asiamiles里數, o岩哂成日出trip o既人!

回復 1# 的帖子

有大抽獎喎...頭獎 500000 里!!!!

抽到米正,成5萬5分,有排飛呀.

引用:
原帖由 理馬 於 2009-8-20 10:44 發表
抽到米正,成5萬5分,有排飛呀.
唔知可以夠邊度飛去邊度呢~?

除左機票,都好多其他野換架wo,飲飲食食,租車都有

引用:
原帖由 Tube 於 2009-8-20 12:19 發表
除左機票,都好多其他野換架wo,飲飲食食,租車都有
不過都係機票吸引大D~

引用:
原帖由 exceljp 於 2009-8-20 00:24 發表
http://1010.hkcsl.com/jsp/whats_ ... 07.jsp?language=tch

送5k分 asiamiles里數, o岩哂成日出trip o既人!
要用 $5xx plan 先有
我諗好多人都係 $188 plan 要 3k 算咯

引用:
原帖由 貨戴戈 於 2009-8-20 22:36 發表

要用 $5xx plan 先有
我諗好多人都係 $188 plan 要 3k 算咯
$188 plan 多人岩用D

引用:
原帖由 C9KILLER 於 2009-8-20 09:40 發表
有大抽獎喎...頭獎 500000 里!!!!
係喎!
有排你飛....不過最好梗係用d分upgrade啦.....

引用:
原帖由 C9KILLER 於 2009-8-20 14:08 發表

不過都係機票吸引大D~
50萬.....點換都得啦

用1010 next -g mobile bb plan 都可以有5000 分飛行里數呀.

佢仲有亞洲萬里通購物日呀, 8月15, 21 , 22日上台1010,可以額外多4000 里數呀.

米得返呢兩日,遲d上1010 米蝕左4000 分里數.......

回復 10# 的帖子

夠唔夠環遊世界一週?

去一次日本來回都係30000里.

20 12
發新話題