18 12
發新話題

而家通街都有人拎住部netbook加手指

而家通街都有人拎住部netbook加手指

就咁係街用notebook上網..好似好正咁~~

回復 1# 的帖子

鬼咩, d netbook大行其道.又唔係貴, 兩三千都有部

咁又係,d plan又越來越平, 個個台都出,  好似123咁, $300蚊唔駛就有3.6mb無限任用+2500分鐘通話

引用:
原帖由 Tube 於 2009-7-29 12:20 發表
咁又係,d plan又越來越平, 個個台都出,  好似123咁, $300蚊唔駛就有3.6mb無限任用+2500分鐘通話
新plan黎架呢個?

引用:
原帖由 bigdgor 於 2009-7-29 14:12 發表

新plan黎架呢個?
係呀, 呢幾日賣晒廣告啦

無咩點留意tim,有無link睇下呀.gif" smilieid="101" border="0" alt="" />

引用:
原帖由 Tube 於 2009-7-29 12:20 PM 發表
出街都有3.6mb ,屋企都用緊10mb 仲要成家人分享,拎住佢出街可以同d fd 係m記一齊連線打機.

好似好平喎,
淨係2500分鐘都成舊幾水啦!

coz , 我地成班同學都買部netbook 返學,而家d功課又可以上網交, 所以有呢d plan 都幾好呀,又有無限上網,又有手機通話.

引用:
原帖由 Tube 於 2009-7-30 13:13 發表
無咩點留意tim,有無link睇下呀.gif" smilieid="101" border="0" alt="" />
http://www.one2free.com/jsp/what ... 07.jsp?language=tch

引用:
原帖由 Charle 於 2009-8-1 01:52 發表
好似好平喎,
淨係2500分鐘都成舊幾水啦!
應該係123個 $138 o既電話plan
再加 $188 o既 next-g
一齊出就每個月平 $30

引用:
原帖由 大隻隱士 於 2009-8-2 01:45 發表

數字就任佢嗡o既唧

http://www.one2free.com/jsp/serv ... =tch#data_and_voice

引用:
原帖由 大隻隱士 於 2009-8-2 01:45 發表

呢個plan有無話要簽幾多個月約呀? .gif" smilieid="101" border="0" alt="" />

回復 11# 的帖子

即係電話本身都有上網Data.

引用:
原帖由 理馬 於 2009-8-2 10:47 發表

呢個plan有無話要簽幾多個月約呀? .gif" smilieid="101" border="0" alt="" />
而家d plan 一般都係簽24個月.

18 12
發新話題