16 12
發新話題

我又打爆分鐘同sms...邊度有平plan?

我又打爆分鐘同sms...邊度有平plan?

小妹用緊123台288plan有1600分鐘都爆....大家有無好野介紹呀??

123 既sms 有個8蛟任send同台既... send去其他台都係收多幾毫子... 你有冇申請呀?
其實 你睇下你打開俾果d人多數用咩台,先再諗轉唔轉得過會唔會好d?

引用:
原帖由 missing_u 於 2008-11-15 11:56 發表
123 既sms 有個8蛟任send同台既... send去其他台都係收多幾毫子... 你有冇申請呀?
其實 你睇下你打開俾果d人多數用咩台,先再諗轉唔轉得過會唔會好d?
哩個plan仲有d咩詳細資料呀請問 ?

引用:
原帖由 day文 於 2008-11-15 13:56 發表

哩個plan仲有d咩詳細資料呀請問 ?
http://one2free.hkcsl.com/jsp/wh ... ck.jsp?language=tch

1010 o既都得o架

引用:
原帖由 貨戴戈 於 2008/11/16 04:14 發表

http://one2free.hkcsl.com/jsp/wh ... ck.jsp?language=tch

1010 o既都得o架
...我打開比....又有客(長途都有)...又有同事...又有朋友...真系乜都有呀....
加多呢個"好朋友"組合都抵喎.....雖然加5人個未必夠我用..比$8蚊...至少幫輕o下d 電話費呀...反正佢就乜都包埋..不過唔知有咩條款跟呢??

引用:
原帖由 妹釘 於 2008-11-16 12:38 發表

...我打開比....又有客(長途都有)...又有同事...又有朋友...真系乜都有呀....
加多呢個"好朋友"組合都抵喎.....雖然加5人個未必夠我用..比$8蚊...至少幫輕o下d 電話費呀...反正佢就乜都包埋..不 ...
應該要簽新約啦, 我反而有o的興趣係換電話個優惠, 係唔知佢有冇指定咩機款...

Samsung Anycall G508

Samsung Anycall TOUCHWiZ F488

Samsung Anycall OMNIA i908

引用:
原帖由 貨戴戈 於 2008-11-16 04:14 發表

1010 o既都得o架
好似唔錯幾抵咁喎

引用:
原帖由 day文 於 2008/11/18 10:10 發表

好似唔錯幾抵咁喎
系呀! 如果有得5個friend 同台,就一定抵啦! 123仲有新上台優惠添.

新上台用one2free 指定月費計劃及「好朋友」組合,即可獲贈
東亞華星演唱會門券兩張(總值$560)或$300手機現金券

引用:
原帖由 妹釘 於 2008-11-16 12:38 發表

加多呢個"好朋友"組合都抵喎.....雖然加5人個未必夠我用..比$8蚊...至少幫輕o下d 電話費呀...反正佢就乜都包埋..不 ...
長途唔得啦,
要同台.
同埋唔知佢o個5個人係唔係用哂d月費分鐘先計,
定一開始就計無限.

引用:
原帖由 妹釘 於 2008-11-18 11:28 發表

系呀! 如果有得5個friend 同台,就一定抵啦! 123仲有新上台優惠添.

新上台用one2free 指定月費計劃及「好朋友」組合,即可獲贈
東亞華星演唱會門券兩張(總值$560)或$300手機現金券
演唱會飛bouns o黎o架o者.
不過有乜歌星?

引用:
原帖由 Apharmd 於 2008-11-18 19:35 發表

長途唔得啦,
要同台.
同埋唔知佢o個5個人係唔係用哂d月費分鐘先計,
定一開始就計無限.
哩樣真係重點,
唔係有無限都冇用,
一係用video call當普通call打.

引用:
原帖由 Apharmd 於 2008-11-18 19:36 發表

演唱會飛bouns o黎o架o者.
不過有乜歌星?
頭先聽到903廣告,
有華仔 sammi 何韻詩 等等....

引用:
原帖由 Charle 於 2008-11-20 13:31 發表

頭先聽到903廣告,
有華仔 sammi 何韻詩 等等....
正呀!!!!期待佢地唱返華星d歌呀

引用:
原帖由 愛子 於 2008-11-18 04:04 發表
Samsung Anycall G508

Samsung Anycall TOUCHWiZ F488

哩部 ok 喎

16 12
發新話題