16 12
發新話題

荃灣廣場 高達博覽三國篇 (至4月6日)

咦~~ 又可以去行下喎~~~

我就係傳說中o99 號球員!哈哈哈!

高達三國唔岩我!gundam 00好d!

引用:
原帖由 古力仔 於 2008-4-3 15:53 發表
咦~~ 又可以去行下喎~~~
行lor..仲有3日咋~~

開始左咁耐我都唔知tim...
gundam 00正~
L'Arc~en~Ciel唱主題曲 - daybreak's bell

引用:
原帖由 ShIzU 於 2008-4-4 09:34 發表
開始左咁耐我都唔知tim...
gundam 00正~
L'Arc~en~Ciel唱主題曲 - daybreak's bell
你都有睇呀,真係好正呀,第一季完左,而家等得好辛苦!
首歌...無得頂啦!

頭先行左lu...影埋相lu...無咩野睇...個場細到嘔...仲要勁貴...
PG 紅慧星/綠渣古 908.2 <-- 真係當我唔知價...

引用:
原帖由 Mr..JuPiTeR^^v 於 2008-4-5 02:03 發表
頭先行左lu...影埋相lu...無咩野睇...個場細到嘔...仲要勁貴...
PG 紅慧星/綠渣古 908.2  
邊個叫你響果度買野啫,擺明呃錢架啦!
買野梗係好似我地咁攞批發價啦!

引用:
原帖由 wilsonspeed 於 2008-4-5 13:08 發表

邊個叫你響果度買野啫,擺明呃錢架啦!
買野梗係好似我地咁攞批發價啦!
AGREE~ RETAIL PRICE!!

引用:
原帖由 wilsonspeed 於 2008-4-5 00:20 發表

你都有睇呀,真係好正呀,第一季完左,而家等得好辛苦!
首歌...無得頂啦!
其實我冇睇...
我係鍾意首歌隊band je...

引用:
原帖由 ShIzU 於 2008-4-5 13:28 發表

其實我冇睇...
我係鍾意首歌隊band je...
有無攪錯呀你,咁好睇,配合劇情更加正!

引用:
原帖由 wilsonspeed 於 2008-4-5 14:26 發表

有無攪錯呀你,咁好睇,配合劇情更加正!
嘻嘻...devil may cry4...
我都叫太子買
不過我都未玩過, 唔係我想玩
都係因為佢地唱隻game ge主題曲先買...

引用:
原帖由 ShIzU 於 2008-4-5 16:08 發表

嘻嘻...devil may cry4...
我都叫太子買
不過我都未玩過, 唔係我想玩
都係因為佢地唱隻game ge主題曲先買...
咁你寄上唻比我玩,唔好咁浪費!

引用:
原帖由 wilsonspeed 於 2008-4-5 16:21 發表

咁你寄上唻比我玩,唔好咁浪費!
我都唔知太子玩完未

引用:
原帖由 ShIzU 於 2008-4-5 16:46 發表

我都唔知太子玩完未
呢樣野我同佢唔同,佢邊有耐性玩咁耐!

16 12
發新話題