20 12
發新話題

真係可以著的「聖衣」!

真係可以著的「聖衣」!

真係可以著的「聖衣」!

日本人出玩具,可以話已經去到出神入化、走火入魔的地步!又神,又魔,到底想點?
最近日本那邊展出了真人咁大件的「黃金聖衣」,完全重現了著名動漫《聖鬥士星矢》之中的「人馬座黃金聖衣」(或稱「射手座)。
件聖衣估計大約重20至30公斤,可供身高1.8公尺的「聖鬥士」穿著。而且,它還可以像原作中的聖衣一樣,變形成為「人馬座」的模樣!
最驚人的是,這件聖衣並非展品咁簡單,而是真的會生產出來發售的!換言之,大家想做「聖鬥士」的話,不必走去學藝操練,只要有錢就得了!
其實玩具出到咁,真的不能稱之為「玩具」了吧!
人沒有犧牲就什麼都得不到
為了得到什麼東西
就需要付出同等的代價

唔知幾錢呢?
睇怕都唔慌平得去邊~~

我就係傳說中o99 號球員!哈哈哈!

真係睇到都想著~

引用:
原帖由 ywk723724 於 2008-3-29 22:59 發表
真係可以著的「聖衣」!

?ib_____DhfMp7Tpb

日本人出玩具,可以話已經去到出神入化、走火入魔的地步!又神,又魔,到 ...
壎X街比人打鑊金,真係應左黃金聖衣!

我要錢好過...

引用:
原帖由 Mr..JuPiTeR^^v 於 2008-4-1 21:59 發表
我要錢好過...
我揀要金啦,你要錢,大家唔駛爭!

引用:
原帖由 wilsonspeed 於 2008-4-1 22:02 發表

我揀要金啦,你要錢,大家唔駛爭!
咪係...

引用:
原帖由 Mr..JuPiTeR^^v 於 2008-4-1 22:05 發表

咪係...
好安答,乾左佢!

引用:
原帖由 wilsonspeed 於 2008-4-1 22:08 發表

好安答,乾左佢!
Cheers~~

引用:
原帖由 Mr..JuPiTeR^^v 於 2008-4-1 22:10 發表

Cheers~~

我要04年既波爾多,是但一種都得!

引用:
原帖由 wilsonspeed 於 2008-4-1 22:14 發表

我要04年既波爾多,是但一種都得!
82 lafite 好d wor...XDDD
haahahahh~~

點解你地咁鐘意攪gap ge???

(攪)得好好笑呀!!
我的思想、行為、喜好都會受到她的影響,她的喜怒哀樂也等於我的喜怒哀樂。

引用:
原帖由 Mr..JuPiTeR^^v 於 2008-4-1 22:45 發表

82 lafite 好d wor...XDDD
haahahahh~~
04年平儦,法國人話係神賜比佢地既一年,
平均一百蚊樓下既波爾多,都贏晒四五百蚊既其他年份,
飲之前開左佢,放個半鐘等佢成熟,
哇!正到痺!

引用:
原帖由 16小男孩 於 2008-4-1 22:48 發表
點解你地咁鐘意攪gap ge???

(攪)得好好笑呀!!
你話我同wil wil? 搞笑2人組嘛...hohohoho~~

引用:
原帖由 wilsonspeed 於 2008-4-1 22:49 發表

04年平儦,法國人話係神賜比佢地既一年,
平均一百蚊樓下既波爾多,都贏晒四五百蚊既其他年份,
飲之前開左佢,放個半鐘等佢成熟,
哇!正到痺!
係咩? 下次問下有無貨版先...
如果真系有多比支你~

20 12
發新話題