發新話題

曼聯打氣區

死未......臨天光賴尿.......:up:

不過依然有6分....形勢仲係好好....:ho:

引用:
原帖由 火石 於 2007-1-22 01:57 發表
死未......臨天光賴尿.......:up:

不過依然有6分....形勢仲係好好....:ho:
激死, 諗住9分架啦....點知....仲要反勝為敗....:T.T:

冇計啦~
又係輪在d一分政策~
進取d啦唔該~~

我就係傳說中o99 號球員!哈哈哈!

引用:
原帖由 古力仔 於 2007-1-22 02:10 發表
冇計啦~
又係輪在d一分政策~
進取d啦唔該~~
次次想住一分就出事....:T.T:

引用:
原帖由 小鴨子 於 2007-1-22 02:14 發表

次次想住一分就出事....:T.T:
d把握能力始終未夠高~
有埋門又入唔到波~

引用:
原帖由 古力仔 於 2007-1-22 02:15 發表

d把握能力始終未夠高~
有埋門又入唔到波~
係啦..朗尼入番波, 希望好番d啦...

引用:
原帖由 小鴨子 於 2007-1-22 02:27 發表

係啦..朗尼入番波, 希望好番d啦...
佢o個球遠射都好靚!可惜差少少先搞得掂列文~

引用:
原帖由 古力仔 於 2007-1-22 03:46 發表

佢o個球遠射都好靚!可惜差少少先搞得掂列文~
朗尼上番力幫助好大~~

引用:
原帖由 小鴨子 於 2007-1-22 10:01 發表

朗尼上番力幫助好大~~
好彩車仔又係輸,都叫做冇蝕底~
朗尼好趁呢段時間快d上番力啦~

引用:
原帖由 古力仔 於 2007-1-22 11:01 發表

好彩車仔又係輸,都叫做冇蝕底~
朗尼好趁呢段時間快d上番力啦~
冇錯....keep住有6分都好....
而家利物浦同阿仙奴都係同車仔差5分&6分only....
又開始刺激番d啦喎.....:ho:
睇黎頭4位又係呢4間了....

引用:
原帖由 小鴨子 於 2007-1-22 17:18 發表

冇錯....keep住有6分都好....
而家利物浦同阿仙奴都係同車仔差5分&6分only....
又開始刺激番d啦喎.....:ho:
睇黎頭4位又係呢4間了....
今年正路番好多啦~

引用:
原帖由 古力仔 於 2007-1-23 02:46 發表

今年正路番好多啦~
3隊主場仲未輸....:w:

其實都唔係好緊要.....
本週大家都係0分....打和o者....
最緊要係曼聯唔好再咁打法啦.....
入1粒就玩縮"鋼".....好易出事架~~

引用:
原帖由 火石 於 2007-1-23 17:06 發表
冇錯....越係怕就越出事...
而且咁樣輸左又好唔抵, 球迷又唔鍾意...

引用:
原帖由 火石 於 2007-1-23 17:06 發表
放心 la...Rooney 慢慢番來...應該可以大勝 ga la...

我 lee 個 season 睇過所以曼聯的波都係大勝的...

不過係 Arsenal 有 d 運...+ 上對強隊先有料到先可以兩破 Man U 姐...

佢地 actually 都係輸三場 ja ma...
再戰phychembio..

[www.xanga.com/kkcphk]

發新話題