發新話題

曼聯打氣區

引用:
原帖由 D.B. 於 2007-1-19 13:41 發表
聽日頭場~要幫利物浦打打氣先得了~~:up:
梗係啦.....2:1啦.....:ho:

1月20日 - 利物浦 vs 車路士
利物浦加油.....小勝車仔2:1,3:2

1月21日 - 阿仙奴 vs 曼聯
曼聯大勝阿仙奴 3:1,4:1
:ho:

引用:
原帖由 火石 於 2007-1-20 00:43 發表
1月20日 - 利物浦 vs 車路士
利物浦加油.....小勝車仔2:1,3:2

1月21日 - 阿仙奴 vs 曼聯
曼聯大勝阿仙奴 3:1,4:1
:ho:
我突然諗起一套戲名~
瘋狂的石頭~~ :ho:

我就係傳說中o99 號球員!哈哈哈!

引用:
原帖由 古力仔 於 2007-1-20 01:39 發表

我突然諗起一套戲名~
瘋狂的石頭~~ :ho:
真係幾瘋下...:ho:

就o黎開波~
為左曼聯,要祝福利物蒲喇!

嘩~ 3分幾鐘就1:0!勁!

YEAH~~ 又一粒~~
2比0

引用:
原帖由 古力仔 於 2007-1-20 21:05 發表
YEAH~~ 又一粒~~
2比0
Yeah yeah Yeah:3::3:

2nd half 開波啦 利物浦 keep going

引用:
原帖由 lazyguy 於 2007-1-20 21:54 發表
2nd half 開波啦 利物浦 keep going
2:0夠喇,我買細架!!

78min
仲係2:0

車仔一定要輸呀.....唔好比威脅比最聯呀

:w::w:  車仔輸啦  哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈!!!;);)

引用:
原帖由 lazyguy 於 2007-1-20 22:39 發表
:w::w:  車仔輸啦  哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈!!!;);)
搞掂....2:0....:ho:
聽日一定要坐定定幫曼聯打氣囉....:ho:

引用:
原帖由 小鴨子 於 2007-1-20 22:53 發表

搞掂....2:0....:ho:
聽日一定要坐定定幫曼聯打氣囉....:ho:
贏到就拉開到9分距離!
好景~~

好啦....利記幫就幫晒手啦....家下睇自己啦!!
曼聯!!生性呀!!

發新話題