發新話題

曼聯打氣區

引用:
原帖由 bruce 於 2007-1-4 01:39 發表
小佢摸lin奴
睇到你小黎小去....跟住又望下個頭象....
真係好似係個頭象o係度小緊咁,d表情又似........:ho:

引用:
原帖由 D.B. 於 2007-1-3 23:28 發表
呢個post點可以小得我呢~~:ho:
支持mu
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

呀..我係到支持阿仙奴-.-就算曼聯贏英超! 都好過車仔..需然車仔中都幾位愛將 xd
HK FAYE

要我如何面對,沒有你的夜?

我支持曼聯嫁:red:
一直都係

依度好似熱鬧左好多咁:pq:
除左繼續支持愛隊,大局為重,今季都要暫時放下私人恩怨支持下阿記xd
等緊你上黎做阿2呀阿記:ho:
We'll never die,we'll never die.We'll keep the red flag flying high.coz Man United will never die

支持 Arsenal...支持埋曼聯...!!

不過 Arsenal 要第二實在冇咩可能 la...""
再戰phychembio..

[www.xanga.com/kkcphk]

引用:
原帖由 ...鉅 於 2007-1-4 21:53 發表
呀..我係到支持阿仙奴-.-就算曼聯贏英超! 都好過車仔..需然車仔中都幾位愛將 xd
有外族喎~:cool:入黎搏咩~~:ho:

引用:
原帖由 kkcphk 於 2007-1-5 23:14 發表

外族2號~:cool:兄弟們~圍佢~:ho:

引用:
原帖由 D.B. 於 2007-1-6 22:27 發表

外族2號~:cool:兄弟們~圍佢~:ho:
我支持曼聯~~:pq:
更加支持阿仙奴~~~~:ho::ho:

車路士球員固然好波:pq:
不過比莫生搞串晒:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

打不出強隊霸氣~~:=:
睇帖不回帖=買野唔比錢

引用:
原帖由 ...鉅 於 2007-1-4 21:53 發表
引用:
原帖由 kkcphk 於 2007-1-5 23:14 發表

引用:
原帖由 **chun**^^ 於 2007-1-6 23:06 發表

我支持曼聯~~:pq:
更加支持阿仙奴~~~~:ho::ho:

車路士球員固然好波:pq:
不過比莫生搞串晒:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

打不出強隊霸氣~~:=:
外族1,2,3號入侵喎~~:ho:

家下首先為聽晚足總盃曼聯vs維拉打氣....
曼聯必勝!!曼聯必勝!!曼聯必勝!!:qp:

引用:
原帖由 火石 於 2007-1-7 00:37 發表
家下首先為聽晚足總盃曼聯vs維拉打氣....
曼聯必勝!!曼聯必勝!!曼聯必勝!!:qp:
sure win....就買3:0支持下先...:ho:

送首好歌俾各位兄弟:ho:

車仔已漸沉(原曲:《深深深》)

車仔已漸沉 越墮就越深 深深深
油王又愛亂買人 不愛青訓 連摩佬都感不開心
車仔繼續沉 費爵爺內心 多開心
油王又愛亂放人 不知點解咁狠心?
沒有話要再講 怎掩飾失望? (怎掩飾失望?)
沒有淚要再淌 仍然話四冠四冠都有望

無奈 你這個油王 你這個油王 「炒車」都不敢看
但是面上現已哭乾哭乾眼淚兩行
你說你盼望 你說你盼望 捧多英超一趟
但是但是現已心知心知這是渺茫

Repeat once

無奈 你這個油王 你這個油王 「炒車」都不敢看
但是面上現已哭乾哭乾眼淚兩行
你說你盼望 你說你盼望 捧多英超一趟
但是但是現已心知這是渺茫
車仔已陸沉 俄油王內心 多傷心
We'll never die,we'll never die.We'll keep the red flag flying high.coz Man United will never die

引用:
原帖由 小鴨子 於 2007-1-7 16:45 發表

開波~~去睇波~~:ho:

引用:
原帖由 小鴨子 於 2007-1-7 16:45 發表

引用:
原帖由 D.B. 於 2007-1-7 23:00 發表

開波~~去睇波~~:ho:
好好好....曼聯羸2:1....
有冇人可以話過我知邊個入波~~

發新話題