17 12
發新話題

某年的加國聖誕......

某年的加國聖誕......

超靚....:3:
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

睇topic仲以為有你個樣添~~:up:但d景真好靚~~:3:

引用:
原帖由 D.B. 於 2006-12-28 23:09 發表
睇topic仲以為有你個樣添~~:up:但d景真好靚~~:3:
你就想喇..:ho:

真係好令呀...:3:

外國既CHRISTMAS 係好靚好有氣氛~ :red:

我都好想過一個真正既白色聖誕 :red:

引用:
原帖由 eoeochan 於 2006-12-29 00:54 發表
外國既CHRISTMAS 係好靚好有氣氛~ :red:

我都好想過一個真正既白色聖誕 :red:
係ga....白色聖誕落一陣就好喇...
落太耐....flood左個basement就大件事ga la...:w:

引用:
原帖由 Mr..JuPiTeR^^v 於 2006-12-29 00:56 發表

係ga....白色聖誕落一陣就好喇...
落太耐....flood左個basement就大件事ga la...:w:
d浪漫氣氛俾你破壞晒 :mad:

引用:
原帖由 eoeochan 於 2006-12-29 01:05 發表

d浪漫氣氛俾你破壞晒 :mad:
又見雪飄過~~:pq:
讓我再想你~~~

引用:
原帖由 Mr..JuPiTeR^^v 於 2006-12-29 01:08 發表

又見雪飄過~~:pq:
讓我再想你~~~
算你啦:red:~

有d情趣嘛~

引用:
原帖由 eoeochan 於 2006-12-29 01:21 發表

算你啦:red:~

有d情趣嘛~
係...........................;)

引用:
原帖由 Mr..JuPiTeR^^v 於 2006-12-29 01:24 發表

係...........................;)
好靚靚呀:pq:  

so romantic :red:

引用:
原帖由 eoeochan 於 2006-12-29 01:31 發表

好靚靚呀:pq:  

so romantic :red:
凍凍地應該有雪人先係嘛....

引用:
原帖由 Mr..JuPiTeR^^v 於 2006-12-29 01:38 發表

凍凍地應該有雪人先係嘛....
:3:好得意...

where were these pictures taken?

你在Canada 那堜蝒? 我住在canada也沒看過那麼美的環境喔  !

17 12
發新話題